(Dutch) Appartement te huur

Aangezien we volop bezig zijn met de verhuis naar ons nieuwe huis in te plannen, hebben we ons appartement te huur gezet via een bordje aan het raam en op de gratis zoekertjessite Kapaza. Geïnteresseerden vinden hier alle nodige details en contactgegevens terug, alsook enkele foto’s, maar hier is alvast de beschrijving:

——–

Gezellig, rustig nieuwbouwappartement met een uitstekende ligging: pal in het centrum van Asse, op 15 minuten rijden van Brussel en Aalst. 

Het appartementsgebouw (opgeleverd in 2001) bevindt zich in de Arsenaalstraat, vlak bij het gemeentehuis, de winkelstraat en de gezellige markt. Het ligt op het gelijkvloers en heeft een zeer ruim, zonnige terras achteraan. 

De living, keuken en eetplaats bevinden zich allen in dezelfde ruimte, en er is een aparte slaapkamer, badkamer en afzonderlijk toilet voorzien. In de badkamer is er een aansluiting voor wasmachine, in de keuken voor een vaatwasmachine. Er zijn ook 2 bergingen (eentje op het terras en eentje beneden in de garage) voorzien en zelfs een ondergrondse parkeerruimte voor 1 wagen en een fietsrek. 

Bewoonbare oppervlakte: 65 m² + terras = 85 m². 

Huurprijs is €600 per maand (alles inbegrepen), ideaal voor alleenstaanden of jonge koppels zonder kinderen die een eerste of tweede appartement zoeken met een schitterende ligging en een moderne look. 

Prijs en details verder te bespreken met de eigenaars van het gebouw. U kan rechtstreeks contact opnemen met de familie Vanderstraeten via het telefoonnummer 02/4531545 en/of het e-mailadres vds@aspekts.be.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s